Sara Claesson -

ursäkta men jag förstår dig inte?!

för några dagar sen blev jag riktigt lesen över en händelse. det var en resa som skulle göras som lät riktigt rolig att göra. komma iväg lite och bara ha kul. känndes som att det skulle behövas.
men när jag inte hörde ngt från personen som höll i det började jag att undra om de inte blev något av. men de visade sig att bara för att jag sagt att:
- ja det låter kul men kommer det kosta något och hur mkt isåfall?
det var det jag ville ha reda på innan jag gav ett svar för att inte säga JA och sen skulle de bli för dyrt och då får man tacka nej. sån är jag iaf. jag vill ha reda på lite kostnads uppgifter och sånt. vilket jag inte tycler de är fel.
men de visar sig att om man ställer en sån fråga eller liknande frågor så tar personen detta som ett nej. alltså så om jag fattat det rätt:
jag måste alltså tacka JA för att du ens ska vara intresserad och ens svara på frågor. för om man ställer en fråga först så tar du det som ett nej och då är man inte intressant längre?!
ursäkta men jag fattar inte detta!

// sara

31/1-09

vart sjuk nu i två dagar. såå tråkigt blir på ngt sätt rastlös efter att varit hemma en hel dag. men det börjar att bli bättre :D
fick ett trevligt samtal från jennie idag. undrade hur jag mådde och så. och jag ska hålla tummarna åt dig. hoppas att de löser sig och att du får de!
ser fram emot en lugn myskväll med älsklingen sen. ska laga tacos och han ska skriva lite på sitt skolarbete och sen så blir det film med tacos. så jäkla gott.
ska bli så härligt att träffa han. det var ngr dagar sen :D

// sara

kul läsning

tagen här i från: http://blogg.aftonbladet.se/blog.php?blog=28976&m=1&y=2009


Hasse och Anna skulle gå på maskerad, men Anna kände sig krasslig och stannade hemma. Hasse tog på sig sin maskeradkostym och gick ensam. På kvällskvisten kände sig Anna dock lite bättre och beslöt sig för att trots allt gå på maskeraden hon också. I sin dräkt var hon fullständigt oigenkännlig. Inte ens Hasse kände igen henne. Och eftersom han höll igång värre med att dansa och bjuda andra flickor på drinkar, så ställde sig Anna i kö, satte på charmapparaten, och fick sedan på nolltid ut honom i buskarna. Där hände det saker. Sedan slank hon omärkligt hem och la sig igen. När Hasse några timmar senare kom hem, frågade hon hur han hade haft det.
- Hade du roligt?
- Nej.
- Dansade du mycket?
- Ingenting.
- Men vad gjorde du då, frågade hon med återhållen ilska över lögnerna.
- Tjaa, uppriktigt sagt, så höll jag till i köket och spelade kort med några grabbar hela kvällen. Du vet ju att jag inte har särskilt roligt när du inte är med. Fast killen som lånade min dräkt, sa att han hade haft en kanonkväll.

hihi jag vrider mig av skratt :P

// sara

muskulös vårdarbetare behövs

sitter här med en kopp tee och försöker att slappna av. har jobbat ngr timmar nu ikväll. har gått jättebra är lite seg i axlarna bara. kanske dags att komma igång med lite tränning. o ja jag vet att jag tjatat om att jag ska simma. men har börjat fundera på att det finns ju metoder där man lyfter sin egna vikt och på så sätt ökar muskelmassan sakta så kanske borde köra snt istället. för som vårdarbetare så måste man ha lite styrka i armar och mage och sen stabilitet i ryggen. och efter olyckan så thar jag inte kunnat träna med dessa övningar. men kanske dags att ta tag i de nu igen. så slipper det kosta så mkt med.

kollar på en dokumentär just nu på femman som heter "hälften man hälften träd". rättare sagt det handlar om den omtalade trädmannen. han har drabbats av ett papillon virus, som mer är känt som vårtvirus som täcker hans fötter och händer. spännande verkligen så ska fortsätta att kolla på de nu


ex på handen

// sara

det gick bättre än förväntat

jobbade igår på ett av mina jobb och jag vill säga att det gick mkt bättre än förväntat där. trodde det skulle vara rangligt och att man inte skulle komma ihåg reglerna. men det var inga problem. bara man fick komma igång och jobba så var det inga problem.
nackdelen är väl att jag måste ta de flesta tider jag får där nu och visa mina framfötterna om jag ska kunna  behålla jobben. vilket är en bra ide efetrsom ekonomin är somd en är och snart så tar man examen med. måste ha ekonomi så man klarar sig. utgår fråna tt man kommer vara arbetslös ett bra tag
usch ja

// sara

Sanden och stenen.

Det är en historia om två vänner som vandrar i öknen. Vid ett tillfälle börjar dom gräla och den ena ger den andra en örfil. Den senare, som får ont, men inget säger, skriver i sanden: 'Idag fick jag en örfil av min bäste vän'.

De fortsätter att promenera och kommer till en oas, där de bestämmer sig för att bada.
Den som fått en örfil tidigare, håller på att drunkna men hans vän räddar honom. När han kommit till sans igen, skriver han på en sten 'I dag räddade min bästa vän mitt liv'.

Den som givit örfilen och sedan räddat sin
vän frågar:

'När jag skadade dig skrev du i sanden och nu när jag räddat dig skriver du på en sten, varför?

Den andra svarar:  'När någon skadar oss skall vi skriva det i sand där förlåtelsens vindar lätt kan sudda ut det.

När någon gör något bra, bör vi gravera in det på en sten där ingen vind någonsin kan sudda ut det.

Lär dig att skriva dina skador i sand och dina glädjeämnen på sten'

// sara


argt mail på G

nu har jag skickat ett medelande till arriva med!
och det var inte ett glatt mail om de förväntade sig de.
nej herrejävlar
jag är förbannad!

// sara

busschafförer borde pensioneras

har vart hos jennie på förmiddagen och gått lite, snackat och käkat sorbe.. hallon dessutom. mums.
när jag åkte hem så såg jag bussen komma sakta.  jag fick ta o springa och hann dit i tid.
det var några stycken som skulle på innan mig och jag skulle strax få stämpla
ställer ett ben på bussen och en utanför som när man ska ta ett steg upp
och JÄVELN STÄNGER DÖRRARNA!!!
jag kläms!
visst går dörrarna upp igen men iaf
sen har hon mage att säga att:

- du kan ju vänta ute tills jag ser dig. du får skylla dig själv?

jag bara blängde på henne och kunde inte säga ngt. det kokade inom mig.
hur fan tänker människan. jag hade lust att ge henne en smäll så hon får i lite vett i huvudet
jävla kärring!

men det var verkligen trevligt att träffa jennie

// sara

träna som en galning

...inte riktigt men två ggr i veckan funderar jag på.
planerar vilka dagar det ska ske men får väl vara flexibel
men ska upp och simma på rosenlund. så man får röra på döfläsket lite.
kan behövas!
två dagar i veckan på rosenlund och simma lite
ngn som vill med?

// sara

ett tacksamt svar

läste i en nära väns blogg och fastnade för ett stycke som verkligen var som ett slag i magen. det gick upp ett ljus att man äntligen fått ord på ngt som jag inte kunnat sätta några ord på själv.

"Jag har alltid varit en person som lätt har blivit besviken på människor.
För att jag ger mycket själv och för att jag förväntar mig mycket." -www. loadedgun.blogg.se

jag har verkligen inte kunnat sätta ord på en känsla som jag får ibland när man kännt att man ibland är själv i allt. jag tror alla har haft den känslan även om man har underbara vänner, pojkvän och föräldrar som finns där så känner man sig ibland ensam. detta är nog ganska normalt och jag har väl fattat att det är ett steg mot att man verkligen ska hitta sig själv. för jag tror aldrig att man hittar sig själv till 100 % utan man testas i olika situationer och man utvecklas men man är aldrig färdigutvecklad. om ni förstår vad jag menar. det är vad jag tror iaf
men att få ett slag i magen och få ord på vad jag undrat över länge har man äntligen fått svar på.
tack guman

// sara

trevligt möte idag

haft sista lektionen nu i denna tråk-kurs så nu väntar en halvt spännande vår. men de ska bli skönt att det blir lite lugnare då.

träffade jennie idag.. var längesen som vi sågs och hade en del att ta igen. gick till liban och åt.. mumsss... hon skötte snacket och jag åt.
tydligen så är jag en S-människa enligt henne men dras lite mot mitten... hihihi... sånt där är roligt att veta. hepp nu ska jag kolla vidare på top modell. blir lugnt ikväll

// sara

tillbaka nu

nu har vi varit tillbaka i sverige sen ngr dagar tillbaka. de har vart jätteskönt på lanzarote och vi har verkligen varit som gamlingar därborta och bara tagit det lugnt. men det har varit behövligt och skönt.
så vi var runt på ön och var på marknad, gick en guidad tur inne i lava system.. jättefränt och åt gott och solade en hel del.. var riktigt skönt. men nu är man tillbaka i verkligheten så dags att ta tag i skolan
// sara