Sara Claesson -

Män mognar vid 27 års ålder

Att killarna mognar senare än kvinnor är något vi kvinnor misstänkt länge. Enligt aftonbladet blir pojkarna till män vid 27 års ålder. Bekräftelsen för våra misstankar finns nu svart på vitt i en artikel från aftonbladet :D använd glimten i ögat

Läs artikeln
HÄR


// sara

Thailand nästa!

Fick denna resa i julklapp av min sötnos. Ska bli grymt skönt att få komma iväg till värmen i Thailand. Den 13 april åker vi och är borta i 13 dagar. Ska bli riktigt skönt att få den semestern och att få åka bort med honom.
Resan går till Phuket, Kata beach.  Hotellet ligger med promenadavstånd till både centrum och stranden. Jag tror vi kommer stormtrivas därnere! Längtar så förbannat mycket!

// sara

The big question

Frågan jag ställer mig ibland är:
Är ett tack för mycket att begära när man ställer upp?
svar på den frågan:
Jag vet inte....

// sara

ExamenNu är jag äntligen färdig sjuksköterska :)

// sara

Det är upp till henne nu

Jag har funderat väldigt mycket efter det jag skrev i det förra inlägget. Jag har länge funderat på att ta upp kontakten med henne igen efter att det vart tyst så många år. Men efter det som skrevs så finner jag ingen anledning till att göra det. Det känns som att hon bränner många broar genom att uttrycka sig så, många broar som skulle kunna repareras. Hon har mycket att besvisa om hon vill ha någon kontakt, det är upp till henne nu jag orkar inte längre. Tyvärr väljer man inte alltid sin släkt...

// sara

psykopat, en hjärntvättande, manipulerande, känsloförvridande idiot!

..... skrev hon
jag förstår inte hur man kan skriva en
sån sak om en sån älskad person
hur man har mage till att få ner det där på papper
hur kan man inte ha förmågan att se sig själv och förstå
att kanske problemet finns hos en själv och inte hos alla andra
menar inte att problemet är att vara en psykopat,
en hjärntvättande, manipulerande, känsloförvridande idiot!
utan själva problemet som orsakar att man kan säga såna
saker och vara så inskränkt på sina tankar och i sin värld
att man inte kan vigda sina vyer och ändra sin inställning
att den kunskap man fått inte är byggt på en ärlig grund
att en så underbar person som ställer upp i vått och torrt
ska påverkas och få detta emot sig är under all värdighet
jag förstår verkligen inte hur man kan skriva det
det gör så ont och det gör mig så lessen....

// sara

Lite bilder från nyår

// sara

sammanfattning av det gågna året

året som gått har bjudit på en hel del både bra och tråkiga saker. En sammanfattning av det gågna året:
Under våren träffade man en hel del härliga människor som sedan blev underbara vänner och en av den skulle visa sig bli min nuvarande pojkvän. Under våren var det en hel del festande och det hände en hel del tråkigheter bland familjen och bland vännerna. Det bland vännerna har det mesta löst sig till det bättre medans det i familjen fortfaraned pågår men som nu är lite lättare att acceptera.
Under sommaren så blev jag och håkan ett par, vilket känns helrätt. vi alla var ute i stugan en helg vilket var hur skönt som helst, de är nog sista gången man sätter foten i den stugan. vi hade även en minnesvärd helg i kungshamn med jonatan och emma.
Under hösten/vintern så har skolan gått jättebra, klarat alla kurser och examen har jag i handen om ca 3 veckor. Lyckats få ett jobb som jag börjar på i februari och allt har bara rullat på. Nu inväntar jag examen....

// sara

firat in det nya året

i onsdags bar det av till stugan där vi skulle fira in de nya året. Jag, Håkan, Emma, Jonatan, Edin och Johanna åkte ut en dag tidigare för att basta lite och installera oss. Det var riktigt trevligt, killarna fick testa på den finska bastun genom att doppa sig i snön för att springa tillbaka in i bastun och slå varandra med björkris (i detta fall morfars egengjorda ris). Vi spelade även våghals-spelet där jag fick konsekvensen att jag skulle fria till någon i sällskapet. Självklart friade jag till håkan och hoppades på ett lite bättre svar än: hahaha, fii faan. han är söt den där :P
själva nyårsafton bjöd på riktigt god tre rätters mat som vi tjejer fixade.
- Tomatsoppa till förrätt
- cambozola fläskfile med potatiskroketter och bearnaise sås
- Vit chocklad pannacotta till efterrätt
så sjukt gott. sen spelades lite fia med hutt, håkan fick kunskapen om att man inte ska blanda bearnaise sås och  pannacotta, kollade på hockeyn och sen var klockan tolv och det var dags att skåla in det nya året :) Champangen hälldes upp, raketen fyrades av och cigarren tändes.
Nyåret var helt underbart och det var sjukt trevligt däruppe, så det måste göras om igen.
drog på mig en dunderförkylning där så resterande dagen efter att man kommit hem så har jag endast kurerat mig för att bli bättre snabbt. Tiden finns inte till att vara sjuk.
Ser fram emot de nya året och hoppas det blir mycket bra :)

// sara