Sara Claesson -

me like her

Träffade jennie idag en stund efter jobbet. Alltid lika trevligt att träffa henne. Hon fick mig tack och lov på lite bättre humör med lite uppdateringar och lite tillrättavisning :) me like her!
Blev lite kopiering av lite papper som är hennes hemlighetsmakeri, jag fattar ingenting men får nog veta förr eller senare. men lite smått nyfiken blir man ju. En senare lunch blev det på franska, sååå gott :)




Grillad salami/brie i ciabatta bröd med sallad och latte :)
Mår inte helt okej idag, så blir att ta det lugnt och vart ute på en snabbpromenad för att piggna till. blev inte jättelångt men 15 minuter räcker gott och väl ibland. Så en lugn kväll och ladda för jobb på morgonkvisten. Hoppas det blir en lugn dag imorgon på jobbet. vill vara pigg tills kvällen

// sara

Not tormented daily not defeted by you

Detta inlägget talar emot sig själv en del, så att ni är beredda på det. Är fullt medveten om detta.
Egentligen är man ganska dum om man tänker efter. Att man har det tankesättet att man inte vill visa sig svag för de runt omkring sig. Även för sina nära och kära. Man säger att det är okej, det löser sig alltid på något  sätt, det är inte så farligt. Jag är sån. Jag vill helst inte visa mig svag för andra. Hur ont jag än har, Det är helt okej att folk bryr sig om en och det uppskattar jag men jag har svårt för att människor ska tycka synd om en, när det inte går att göra något åt de besvär jag har. De är kroniska och jag kommer leva med dem hela mitt liv.
Jag har förbannat ont nu i mina leder, det gör så ont att jag helst skulle vilja vara sängliggandes. Jag har stundtals under dagen svårt att använda min vänsterhand och det smärtar för varje steg jag tar. Men sen vet jag också att ju mer jag rör mig och ju mer jag använder den kroppdelen som gör ont ju mer underlättar det. Det gör mindre ont för stunden. när jag väl lägger mig ner och slappnar av kommer oftast värken tillbaka. Men jag vet att jag aldrig skulle göra något som jag inte skulle klara av.
Jag hatar verkligen att de som är mig nära påverkas av detta när jag mår dåligt. Inte bara att man inte kan göra allt utan även att det kan sätta sig på mitt humör. Hur enkelt är det att vara glad och sprallig när man har ont och egentligen bara vill lägga sig ner och bara släppa på alla tårar och bara skrika ut. Det är svårt för folk som  inte har detta själv att förstå hur det är egentligen. Men ni anar inte hur mycket jag uppskattar att ni försöker och att ni visar att ni bryr er. Jag verkligen inte önska mig bättre vänner, pojkvän och familj!

// sara

Dagens inköp


Shoppade på ellos innan och fastnade för dessa. Lycklig blev jag när de ramlade ner på posten och de satt perfekta. behöver öjas ut lite men jättesköna att gå med :)


 


// sara

När det klara och det enkla får råda som de vill

helgen har verkligen vart toppen.
Den spenderades ute i stugan med underbara människor. så avslappnat och behövligt verkligen. Jennie och jag åkte ut em på fredagen bara för att ha lite tid för oss själva och verkligen komma ifatt med allt. Nyplockad sallad med tillbehör från landet, grillad kyckling med cremé bonjour gräslök samt färsk gräslök,  farmors speciella salladsdressing, god cider och gott sällskap. mer kan man verkligen inte begära. Håkan anslöt sig till oss runt 23 tiden och fick öppna sin efterlängtade öl.
Jag vet inte vad det är men när jag inte är med honom så saknar jag han grymt mycket. Jag vet att det inte är möjligt att träffa han dygnet runt men jag önskar verkligen att det skulle gå. förtidspensionera sig kanske? haha
Vi var på kantarelljakt med och fick ihop till 6 mackor. Jättegott verkligen. Måste ut på sån jakt snart igen, det är lite tidigt för dem att poppa upp egentligen men väl värt att leta lite extra för.
Jennie lekte även batman och gungade i hängmattan och hoppade. Tur att man hade snabba reflexer och hann flytta sig innan hon anföll. hahaha så sött den där flickan :)
Sol, danne, arre och lalla anslöt sig senare på kvällen och vi fortsatte att grilla och bara ha dundertrevligt. nderbara människor de där, härliga att umgås med verkligen. tycker om dem :)
Denna helgen behövdes verkligen, skönt att komma bort och slappa och bara umgås. Fick nya krafter även om man var lite tagen av hela helgen. Så fort man slappnar av så blir man så sjukt trött. haha
Det är så skönt att kunna koppla bort allt, att inte behöva tänka och bara vara, sen att det inte fanns någon täckning till telefonen är ju helt underbart bara de!

// sara

Another day has gone

Sitter hemma hos håkan nu och slappar medans han är inne i duschen. Har tar lite lång tid på sig den där på det han kallar morgon. :) fast stackaren har jobbat natt så jag har ingen rätt egentligen att tracka honom för de, fast kulär de ;)
dagen har bara vart bra. kul att ens namn sprider sig fort och till och med hans namn. det måste vara det där vårdfenomenet som man kallar det.
Det första man möts av när man kom till kontoret idag var en människa som sprang rakt mot en och gav en en jättekram. Samtidigt sa hon:
- åhh vad glad jag är över att du är här! hörde hur du hade haft det på det andra stället och det där är verkligen inte okej, men vi ska ha det kul här. :) Hur går det med pojkvännen din. chefen berättade om det.
Jag berättade ju det emsta och även hur det var med håkan. sen brast hon ut
- I och för sig agressioner kan vara ritkigt bra och ha med när man väl har pojkvänn. ;)
vi bara kollade på varandra och började gapskratta. Vi vet ju vad det syftades på. härlig hon är min kompanjon :) jag kom mer stormtrivas på detta ställe känner jag. Längtar redan på något sjukt sätt tills imon.
ska fortsätta att skriva sen när jag kommer hem. dags att vara social :)

// sara

I´m here with my own obbsessions, a bittersweat sensation

Det var ett tag sen man uppdaterade bloggen, men det har hänt så mycket att det inte funnits tid till det. Men min sötnöt har klagat lite för han inte haft någon läsning på natten när han jobbar så är väl illa tvungen ;) hahaha
Vi har vart ute en dag hos hans föräldrar och grllat och tagit det lugnt. Var jättemysigt, fick träffa nicklas, william och kevin som är hans bror och broderns ungar. jag vet inte vad det är med hans föräldrar och hans släkt men man kan inget annat än att tycka om dem. De tjatade håll i huvudet på mig att åka den fyrhjulingen de hade med sig, en liten sån. livsfarlig haha.  Men de stället de har därute i kaxholmen är riktigt fint och man trivs att vara där, så lugnt och skönt.
Nu i helgen har vi bara tagit det lugnt. I fredags drog han iväg mig till atterviks bland annat för att kolla på bilar. Håkan kollade på en Audi a5:a åt sig själv. Det fanns riktigt fina såna med men de känns så avlägset för min del, jag pluggar ju fortfarande och skulle verkligen inte ha råd att skaffa bil nu. om jag vill ha oengar till mat vill säga :) men det är alltid lika kul att kolla på dem. Sen blir det en tur upp till stadsparken. Lite promenad bland alla djuren, håkan hittade en kompis som helt plötsligt blev en sara, jag förstår inte riktigt hur han fick till det där :P


Slutade med en glass och en fin utsikt däruppe. så underbart verkligen.  På kvällen åkte vi till Kenny och Ida för tacopaj och trevligt sällskap, stackars Ida som tappat rösten bara men kul hade vi. Härliga människor det där. Kollade på en gammal klassiker med: Gremlins. Älskar den filmen. dom är så söta de där små monstrerna. Att få avsluta kvällen med att somna jämte honom, helt underbart. man behöver inte säga mer
Lördagen tillbringades med att tvätta bilen hans. Gick jättebra förutom att han sprutade mig i ansiktet med den där högtryckstvätten. stod en bra bit ifrån som tur är men lite blöt blir man. Blev en middag med Sol och Pelmas på Hot Asia och sen några glas på pipes. De har planer som jag tycker om :) Riktigt trevlig kväll det där med. Tycker om dem verkligen! och idag blev det en lugn dag med, farmor och pappa kom förbi, oväntat vill man säga men trevligt ändå. En god middag bjöd jag sötnosen på med. Gravad lax med dillstuvade potatis och gravlaxsås. Riktigt gott det där. guldstjärna till mig. Hänt en del på jobbet med men de uppdaterar jag er på en annan gång. snart dags att lägga sig. upp tidigt imorgon och jobba :)

// sara

Nya tatueringen

Nu så är tatueringen min äntligen färdig! har längtat efter den dagen den skulle bli det och nu har den vart här. Såhär såg den ut innan:



Såhär såg den ut efter att den 'r gjord. svullen och väldigt röd, men kortet togs precis efter att nålen lämnat huden. Är supernöjd!



Jag vet inte vad det är men jag och tatueraren hade en disskussion om hur tatuerandet löser upp knutor man har just där man tatueras. Jag var helt avslappnad och inte en enda knuta fanns kvar. Nu är de självklart tillbaka men inte då. fy vad skönt det är! helt otroligt fenomen det där :)

// sara

Herre min skapare upp i himlens höjder!

Mamma har skaffat blogg. Tro mig om jag blev förvånad över det när jag fick veta det. Skrattade så jag inte fick ngn luft, sen slutade allt med att hon bombade mig med en massa frågor om hur det fungerade och hur man gjorde och hur det fungerade.
Men alltid lika trevligt. besök hennes sida och läs om hennes galna upptåg med Mc:n hennes.
www.tuulamc.blogg.se

// sara

Turn around, Bright eyes

Sitter och tänker på gamla minnen. Råkade av misstag sätta på Bonnie Tylers låt Turn around. Vilka minnen man har till den. Jennie och jag satt på golvet i hennes gamla rum i Habo och sjöng duett på denna. Jag sjöng Turn around och hon resten. där satt vi i timmar och sjöng för fulla halsar :)
En annan gång så skulle hon fixa iordning mig, vi skulle bara gå in till samhället men vi skulle styla oss för att se bra ut! (Vilket vi gör i vilket fall som helst men just i den åldern så var utseendet allt) Vi sminkade oss, rotade igenom hela hennes garderob och drog oss ner till samhället. Det första som händer när vi går förbi gamla Vivo, Atlantis ligger där nu, är att ett bil tutar och killarna i bilen hojtar. leendet gick upp till öronen på oss och vi njöt för fulla muggar. Sen var det ju dags för mig att dra mig hemåt och när jag väl går in genom dörren och till vardagsrummet utbrast pappa: fan va snygg du är för en gångs skull! (Detta är hans sätt att skämta). Vi båda bara kollade på varandra och asgarvade. Mamma kom upp från källaren och muttrade tokskalle och gick vidare ut i trädgården.
En annan händelse som Jennie och jag gjort tillsammans är något som skrämmde upp mig väldigt mycket då men nu kan man bara skratta åt det. Vi hade kört anden i glaset och skrämt upp varandra lite (eller rättare sagt hon hade skrämt upp mig med det) men vi tänkte att vi skulle ut och gå en promenad och det var frammåt kvällen. Mellan våra hus där vi bodde fanns en skola som hade en skog jämte sig med linbana och stigar man kunde leka på. så när vi går förbi denna skola ser vi en katt gå över asfalten och in på skolgården och mot själva skogen. Katten vänder sig om flera gånger och tittar mot oss och jennie börjar med att säga:
- Katten vill oss något, den vill säga oss ngt.
Dum som jag var då går jag ju på detta och känner att hjärtat slår snabbare och snabbare.
 
- Undra vad katten vill säga oss, tänkt om det är efter spelet, om det är ngn ande som vill visa oss in i skogen. att det finns något där inne som vi ska se.
Jag lyssnar ju på henne och vill att vi ska gå därifrån men jennie kör på och vill att vi ska följa efter katten och se vad den vill visa oss
. Jennie fortsätter att jaga upp mig och mitt hjärta slår bara fortare och fortare. jag börjar bli riktigt rädd och pulsen ökar som attan. känner att jag bara ville hem eller iaf inomhus. efter ett tag så kommer vi därifrån och väl hemma hos henne igen så kunde man andas ut.
När jag väl skulle hem sen så kan jag ju berätta att jag tog en omväg för att inte gå förbi skolan. hahahaq vilken kväll det var. haha och vad mycket skit vi hittat på :p
kan ju tillägas att vi var mellan 13-15 år under denna tiden :)

// sara

// sara

For a shield from the storm

Jag tror jag håller på att bli förskyld. känner mig ritkigt seg i huvudet och väldigt hängig. börjar allt ta ut sin rätt kanske? kanske borde ta det lugnt någon kväll och bara vila efter jobbet, nackdelen är väl att det finns vänner och pojkvän som man vill hinna med på veckorna. som min mamma säger, man hinner vila när man gått i pension :) jag håller med henne verkligen. då hinner man vila :)
jobbet har vart som vanligt. det har vart väldigt lugnt och självklart så kommer allt på en gång precis när man ska sluta men hann med allt som skulle göras :) man får känna sig stolt ibland över att man är effektiv. resterande dag spenderades med jennie och en tacotallrik på kaffebönan. alltid lika roligt att umgås med henne. och alla dessa samtal man kommer in på. man behöver inte skämmas för något hur konstiga saker man än har att berätta. det behöver man iofs knappt med någon som man umgås med nu :)
jag kan inte sluta att tänka på mannen min. jag längtar efetr att jag får träffa han igen. han kommer snart hit på en snabbvisit innan jag ska lägga mig. alltid lika trevligt. men att man kan längta efter någon så sjukt mycket när man inte är med han. att det ska vara nästan det ända man tänker på och det enda som snurrar i huvudet. i varje samtal jag har med olika människor så vill jag nämna hans namn och säga hur glad och lycklig jag är! hur bra jag mår :) det märks att man är kär va? Men det är bara bra. jag är så glad över allt verkligen. det kan inte bli så mkt bättre än såhär :) eller jo, jag skulle kunna ligga i hans famn just nu om jag inte hade haft det jäkla jobbet imon. ibland är det så lockande att bara sjukskriva sig bara för att få spendera tid med honom. :)

// sara

Beside you in time

nu är man själv kvar i lägenheten och sitter och funderar på en hel del saker. Bra saker. det är en sån härlig känsla men allt känns så rätt. samtidigt som det är så härligt så är det ändå sjukt. för detta är man inte van vid. att något ska kännas så rätt från början. att istället för att en människa är stor i ens ögon sjunker ju mer man lär känna den så är detta istället att personen växer i ens ögon, man faller mer och mer och man blir bara mer och mer kär. Det är så sjukt men så rätt. förlåt för upprepningar men jag kan inte sluta säga det.
jag kan inte få fjärilarna i magen att sluta flaxa. de flaxar på där utan att jag gör något de finns där. ögonen lyser upp så fort man ser dig och hjärtat bultar bara snabbare och snabbare. Jag mår så bra av att vara med dig och detta som har hänt har vi båda sagt att det var oväntat (vissa håller kanske inte med om att det inte var förväntat, ni vet vilka ni är ;) ) men för en månad sen så trodde man inte detta men är så jäkla glad över att det har skett. att du och jag är ett vi. jag vill inte att fjärilarna ska sluta flaxa, jag vill bara falla mer och mer.  Jag längtar verkligen tills vi träffas igen!

// sara

Vilken?

Det har uppdagats att jag inte får välja vilken bil jag ska få ha när jag väl blir gammal nog att  köpa en! utan jennie eller håkan ska bestämma tydligen. så vilken tycker ni ser bäst ut och verkar bra nog för lilla mig?

JENNIE`s: Denna ska vara i ljusblå isf


HÅKAN`s val: denna ska vara i vitt


Jag personligen vill ha denna:

visst är den söt min lilla bil :) ser ut som en skalbagge ju :P dundersöt

// sara

what a wonderful world

sitter hr och väntar medans H är och hämtar mat från italienare och grek. det är så skönt för vi har haft hela helgen för oss själva. bara han och jag :). han skulle stå för vinet och efterrätten medans jag stod för själva maten. vilken käk det blev :)
klyftpotatis gjord på färskpotatis med fläskytterfile stekt i blåmögelost tillsammans med grönsallad och bearniesås. så förbannat gott. sen till efterrätt hemmagjord panacotta med passionsfrukt :) vilket lyckad kväll verkligen. var så skänt och så lugnt. man behöver inte göra mycket. det blev en tur i pappas båt med ute på vättern :) mycket nöjd :) idag har vi och kommer vi nog bara ta det lugnt. är hundvakt åt jennie medans hon och T är på liseberg och har det trevligt tillsammans. det är ju självklart att man ställer upp med tanke på att de inte hinner att spendera så mkt tid tillsammans. :)
jag är så glad över allt. kan verkligen inte beskriva det! nu så blir det snart mat, viket känns nu och är välbehövligt :)

// sara