Sara Claesson -

va sjutton tänker de me?.. för hjärnan är de inte

förnedrandekränkande
hur fan kan vuxna människor betee sig så. det är så jäkla barnsligt så det är . jag mår SKIT. verkligen
att man yttrar sig för att sedan bli ignorerad. va fan sa jag för fel. ja sa en allmän menning jag vet fler delar. inget som man kan ta illa upp för. va i helsike! 
jag får se till att följa personalens nya betydande ordspråk:
TIMVIKARIER SKALL EJ UTRYCKA SIG!

jag mår riktigt dåligt

 // sara

ngr bilder från julen.. ett axplock

           
 
          med på bild: mormor, morfarm ronny, sonja, brorsan
tyvärr så hade både mamma och jag svårt att fastna på film.. vi gled helt enkelt

julen har vart bra och lugn. jobbade halva julafton men det gick bra och sen hem för att äta, kolla på kalle anka och ha allmänt trevligt. vilket vi hade. paketöppningen gick bra. blev lite förvånad över brorsans paket. an hade jue lyckat att tänka till lite men tror att mna föräldrar hade ett finger med i det spelet. hahaha. släkten åkte hem och lvar var vi me all disk och leftovers. dags att röja undan och sen blev det kortel hela kvällen lång. plumpen, skitgubbe och fyrmansvist vilket brorsan förvånade mig på ytterliggare en gång.. han kan jue om han bara vill. trevligt. kom isäng tyvärr ganska sent skulle upp och jobba dagen efter.
men en bra och lgn jul. vilket alltid är skönt.

// sara

logiskt

är sjuk. är så trött på detta. och det kommer att vara en långdragen förkylning. ursch

är utan mobil tt litet tag nu
jäkelskapet la bara av så får mammas gamla imon till jag skaffar en ny. me fy va tråkigt
men blir tidig färd till habo imon  

en riktigt bra låt av petter faktiskt. lyssnar inte på han så mkt men denna var bra
(va duktig du är i den henke)
logiskt
det är så logiskt alla fattar utan du
du har inte en anning x2
du har inte en anning
det är så logiskt alla fattar utan du
du har inte en anning
ok
att jag tänker på dig precis just nu

// sara

otroligt alltså

projektet vi hade från 3:an på gymnasiet har blivit upptäckt. adressen ligger fortfarande kvar och nu har en tjej frå stockholm tagit kontakt och vill intervjua oss för detta. trevligt trevligt. klart man berättar om alt kul vi var me om där nere

kolla gärna in hemsida även om den är ngt år gammalt
adress: www.lettlandsprojektet.com

// sara

personlighets test resultat

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar

är jag sån?
testa er själva på:
http://www.zapera.com/survey/demo/personality
// sara


:D

JAG kan INTE sluta LE// sara

patton avklarad

känns riktigt skönt att ha patton avklarad. har ingen anning om jag klarade den lr inte men skönt känns de verkligen. dags att räkna matte nu på måndag istället. men har en hel helg att slappa vilket ska bli riktigt skönt. johan kommer hit ikväll sen så blir det habo resten av helgen. ska jobba på söndag så d ä smidigast. trevligt att få träffa päronen lite me det var etttag sen man spenderade lite mer än en timme me dem :P
har suttit och väntat på en lönespec men ite fått denna men vet att chefen har min adress. hmm mysko få ta o kolla upp de där sen. chefen är jue int ritkigt me. tyvärr så är de så att prsonalen är mer med än vad hon är och det är jue inte det bästa kanske. det är jue inte så det ska vara. tyvärr var hon endast ute efter cheftiteln och inget annat. trodde att jobbet skulle bli lättare men jag menar klarar man inte av att jobba på en avdelning pga att de är för stressigt så ska man inte ta åt sg cheftiteln. men inte för att det är ens problem egentligen men det är jue vi som blir drabbade. speciellt de fastanställda. synd att vi inte kunde ha kvar den gamla chefen. den var bra!
aja nu så skall jag ta o plocka lite sen så kommer johan.

// sara

5/12

sitter och har precis slutat att plugga. klocka är tio och har suttit sen nio med två timmars paus. kan jue säga att nu är det kortsltning i huvudet men kanske inte så konstigt. tentaångesten har satt sig igen bara. hade hoppats på att bli av med den men den kom tillbaka. fasiken me. me nu är de bara två dagar kvar sen är det över. och så ska jag passa på att ta de lugnt i helgen. skall bara jobba lite men det kan bli skönt att få träffa pensionärerna och va me om deras små hyss. hahaha
har sakta börjat att räkna ner dagarna till jul. får hoppas bara att det blir en vit jul så att man får in den mysstämmningen me så tt de inte blir grådaskigt så tråkigt.
den 11 bär det av till gällstad. lite julklappar skall inhandlas. iaf de sista.
har brorsan, mormor/morfar, sonja, andrea och johan klara men har mamma, pappa, pappa, ivana, janni och två till. men vet vad som skall köpas måste bara ta fingret ur och göra det me. men lat som man är så blir det som de blir. hahaha.
var och åt me johan idag på biffhuset (på svenska). maten kan jag inte klaga på. den smakade bra nligt mig iaf.
nu skall ja ner i källaren och hämta tvätten. skittråkig syssla men ett måste
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

// sara


2/12-07

en dag har gått igen och första advent är de till och med.  men ingen julstämmning har man. måste leta upp en massa julsånger för att komma rätt. ngr tips?!
pluggat en stor del av dagen och de har vart segt. inte kommit så långt som jag velat men men vad gör man. får ta o ta igen allt imon. det ska ta o gå det har jag peppat mig själv till men frågan är jue om de är kvar
var på julskyltingen idag. den var jue inte jättemysig så som den brukar men de va skönt att hitta på ngt annat än att vara i skolan och sen gick vi till jenny och tog lite glögg och pepparkakor. johan var me och fick träffa en del av gänget. inga problem där verkar det som. va skönt.
fick en bok där det stod att man skulle tänka positivt. haha tack minna. det är behövligt. ibland så måste man bli påmind. hehe
dags att ladda batterierna
fick för ngr dagar sen höra ngt som verkligen värmde och som är besvarat

// sara

1/12-07

jaha idag så är det första december men va fasiken ä snön?? aja inte i jkpg iaf. synd. skulle faktiskt inte sitta helt fel. har ngr ansikten som jag bara längtar efter att få trycka ner i snön. ge igen för allt. hehehhe
johan hade tenta idag. jag höll inte tummarna så jag hoppas att det gick bra. var även och jobbade ngr timmar på råslätt. trivs på detta jobb, kul att ha lite varierande jobb och där det är mkt lugnare än vad det vart på mitt andra i habo. där är man totalt slut både huvud och kropp efter ngr timmars jobb.

hade mina kära föräldrar på besök en liten stund idag och självklart så är det första de ska göra är att ha städinspektion. tror att mor min saknar att ha ngn att tjata på lite hemma. haha va de kommer att trivas i jul då lilltösen är hemma och hjälper dem me allt. de behöver jue ha ngn som bär in veden till dem på morgonen.

ser fram emot julen samtidigt som jag inte gör det. vill ha den där speciella stämmningen som vi har hemma när det är kväll och vi sitter vid en tänd brasa och pratar skrattar och har allmänt trevligt. men kommer kanske inte tröffa johan på ett bra tag och edt kommer att vara tufft. visst finns telefoner och internet men närheten då? får ta hjälp av ett hemligt vapen undertiden....

var hos anna och kollade på film me ivana och ngr till. fick tanken när jag gick hem att varför får man alltid tunghäfta när man ska träffa nytt folk i lite mindre grupper. alltid såkommer detta fenomenet fram att det inte kommer fram ett jäkla ord. man sitter där som ett fån och bara kollar runt och skrattar till ibland. men det h'nder bara när det är folk i ens egen ålder. jag menar yngre och äldre personen är mkt lättare. är man så rädd för att bli dömd lr????

// sara