Sara Claesson -

From this moment on I know


seems that all I really was doing



fick ett sms som löd: öppna dörren och se vad som ligger utanför :) Puss på dig sötnos!
så jag går och öppnar dörren och hittar detta fina aluminiumhjärta liggandes och väntar.
fick ett leende på läpparna och när jag väl öppnar det fina paketet ligger det en bit god
kladdkaka inuti.
fy vilken sötnos som tänkte på mig och lämnade detta fina paket utanför för att muntra upp
mig. jag blev så glad. tack!
tycker om dig! mkt!

// sara



what a wonderful day

vilken dag vilken
- plugg
- fika med jennie på högskolan
- plugg
- lunch på alcamo med jesper, håkan och frida
- liljeholmsparken med jesper
- minna och jenny ansluter
- mat på alcamo
- en kille, dygnrak, moonar inför alla gäster som sitter och äter både fram och bakdelen. bildbevis om detta skulle krävas för tilliten. hahaha
- hem och nu plugg tills cityakuten börjar

det pirrar i magen och känns allmänt jättebra. ont i ryggen bara men börjar ju bli gamal. kort och gott om idag återkommer senare när tiden infinner sig igen :P

// sara

another day another place

sitter och försöker att tugga mig mat. har tre visdomständer som bestämtsig för att växa ner samtidigt. jävla visdomständer. vilket gör att det blivit soppor och mjuka mackor i 2 dagar. ni som haft/har detta vet vad jag pratar om. hemskt är de

samtidigt som man är dunderglad och uppåt. har underbara vänner som finns där för en, mycket händer framöver med resor och så vidare, har träffat en som jag verkligen trivs med, skolan är snart slut osv. så finns det så mycket för tillfället som gör att man mår dåligt. har vänner som mår dåligt som man vill finnas där för, man mår själv dåligt med allt med M och därruntom, mina föräldrar mår dåligt och är nedstämd pga det, skolan hållerpå att ta kål på en och en omtenta vankas vidare osv. så det är ngt mittemellan. vissa dagar är toppenbra andra dagar är piss rent ut sagt jobbigt att ha det så. men hoppas att det blir bättre för alla parter snart.

igår var en bra dag. träffade ninni och tog en lunch på franska. sitta ute i solen och avnjuta en grillad salami brie macka med bonaqua päron dryck. såågott. underbart sällskap och underbar mat vad mer kan man begära en lördagsdag :D

// sara

Someone just tell me..

That it`s ok now
What are you worried about

fick inget direkt glädjande besked nu men ett som lugnade ner mig iaf. Att M mår bra efter omständigheterna. kändes som en tung sten lyftes från hjärtat.och att de flesta runtomrking M är okej. att ingen är lesen mer utan alla försöker att blicka frammåt. det känns skönt att veta. men har fortfarande inte fått de sista beskedet. det får jag nu om tre veckor enligt dem. vet inte om man ska åka med upp då eller inte eller hur man ska göra. har ju lite tid att tänka på de
det är jobbigt att allas tråkigheter kommer på en gång. många kompisar har något negatiovt just nu i deras liv som drar ner deras humör. detta gör de jobbigt att kunna stödja andra.alltså inte för att de har tråkigheter utan just för att samtidigt som man ska klara av sina egna laster för tillfället så har man en hel del vänner att visa sitt stöd. klart gör man sitt bästa men de är svårt. men hoppas verkligen att allt underlättar snart för alla. att man ser ljusare tider. jag hoppas verkligen detta
tänker på dig idag vännen min!

// sara
 

This pain is just too real...........

.......There's just too much that time cannot erase
When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears

det finns 6 personer som jag verkligen är glad över att jag har i mitt liv. de stötra mig i allt som man går igenom och det finns aldrig en tvekan om att de inte skulle ställa upp när man behöver dem. de skulle alltid komma om det var så att man behövde dem direkt. de 6 jag snackar om vet vilka de är så det är inget jag behöver förklara. jag uppskattar verkligen det stöd jag fått ikväll. ni betyder allt för mig!
det är väldigt känsloladdat alla inlägg ikväll men de har vart en sån kväll. där som sagt man kunnat bryta alla sina fasader. det är ganska kul att man får tillsägelse av en vän att man inte alltid kan vara stark. du vet vem du är och jag uppskattar verkligen din ärlighet och jag vet att du har rätt. men sen vet du också hur jag fungerar :P
har haft massa saker ikväll som jag velat ha ur mig som jag vill berätta.så tack för er som orkat läsa och er som orkar lyssna. som sagt jag uppskattar det verkligen. imon är det nya tag och en helt ny dag. M lever ju fortfarande så egentligen ska man vara glad för de men man ser nog oftast de dåliga sidorna av myntet fast man borde se till de göada egentligen,
imon är det fest och tänkte att jag skulle släppa loss ordentligt. kanske dags att göra det och bara ha kul . att kunna glömma allt på något sätt och bara ha kul för en kväll. för de kommer att bli ett helvete framöver. kommer att bli mycket åkturer till linköping och mycket strålbehandlingar. men de kommer att gå på något sätt. vi ska fixa detta. M ska få ett så bra resterande liv som möjligt!det ska bara gå. sen är de mycket runtomkring men de ska gå. M ska inte behöva lida. så enkelt är de!

men tack för allt stöd ikväll uppskattar det verkligen.kan säga det hur mycket som helst men man tröttnar aldrig på det. älskar er! ni vet vilka ni är!

// sara

once it happends....

.................................

det är så skänt att för en gångs skull kunna slippa hålla uppe den fasad man har haft. att allt är okej och att allt är bra. och kunna få bryta ihop inför människor och känna att man kan få släppa lös sina känslor och få leva. slippa hålla uppe den fasad som man haft nu i tre veckor. och visa att man inte alltid är så stark som folk tror att enh är (en del iaf)
tack!

// sara

A reason for this suffering and this long misery.

What if every living soul could be upright and strong?
Well, then I do imagine there will be sorrow.
Yeah there will be sorrow .


Fick veta en dålig nyhet idag som satte i princip hela ens liv i gungning. så samtidigt som jag skriver detta sitter jag och gråter, men jag måste få ur mig allt både i text och tårar. detta är ett känslosamt inlägg och jag måste bara få ur mig allt och det finns oftast inget bättre sätt än att skriva det eller att få prata av sig med någon. och det har jag gjort men det är inte tillräckligt just nu. och den person hade jag verlkligen velat ta detta med men just nu vet jag att personen inte klarar det utan de finns mycket den måste behöver bearbeta mer. för att vi båda är drabbade. därför har jag min blogg som ett bollplank där jag får ut hur jag känner och tycker ni det är larvigt så kan ni sluta läsa här!


som sagt fick veta en dålig nyhet och det kommer bara att bli värre. imorgon kommer antagligen svaret som alla väntar på. mina närmaste vänner visste om att jag skulle få ett besked idag och ingen av oss visste om det skulle vara positivt eller inte. men man märker vilka som verkligen håller sina ord, som är ens riktiga vänner och ställer upp för en och vilka som säger saker men inte följer deras löften. det finns en som jag speciellt pekar detta på som jag trodde var en av mina närmaste men som jag antag,ligen kan räkna bort just nu! och det sårar en ännu mer att man har öppnat sitt hjärta och ställt upp för den personen men man får inget tillbaka när man väl behöver de. men varför ska man omringa sig av folk som egentligen inte bryr sig om en och som bara hänger på för att det är kul!?
det sårar en mer att ha såna personer runtomkring sig mer än om en äkta vän skulle på något sätt såra en. för där vet man iaf att det är äkta.
ska man lyckas pressa ner en person så mycket att den blir sårad av just det beteendet. jag blir knäpp på vilka människor det egentligen finns. 
må allting bli så bra det kan bara. hoppas våra önskningar slår in och att vi får njuta av livet tillsammans ett tag till!
jag älskar dig!

// sara


happy birthday tooo youu



// sara

ohhh myy goodie

ohhh jag längtar längtar längtar verkligen tills det är gaddning time :D
ska bli härligt. jag och jennie har snackat mycket om detta de senaste dagarna.
tror jag kan ha drivit henne till lätt vansinne.
men de ska bli så roligt! ser verkligen fram emot det :D

// sara

Our great war is a spiritual war and....

....our great depression is our lives

måste bara säga till mina nära och kära vänner. jag vet att jag har vart krävande det sista och att jag är beundrad över att ni inte sagt ifrån. jag ber verkligen om ursäkt för mitt beteende och ska tänka på det. ni vet några anledningar till det men som sagt ska tänka på de!

M är uppe i linköping igen och ska opereras imon. fick ett samtal nu i em och känner verkligen att man borde vart där uppe och suttit vid sidan på sängen. M hade nu rodnad över pannan och svullen osv. så vi är ju inställda på det värsta. imon faller antagligen domen och vi får reda på hur illa det egentligen är.
men man känner att man har en kamp inom sig även om det inte är man själv som är direkt påverkad men de tar verkligen.
folk kan tycka att der är konstigt att man skriver om så personliga saker men detta är ett bra sätt för mig att få ut allt. istället för att det ligger inom en och gror och gror så är de på något sätt en lättnad och lättare att ta in och hantera när man får skriva ner det såhär. men alla är olika och alla fungerar olika. detta är ett av mina sätt att få ut mina känslor och en del av att kunna acceptera

Blir bio imorgon på the fast and furious med Sol, Pelmas, Jesper, Håkan, Jenny, Minna, Victor, Linnea, Tommy. så 10 st blir vi totalt så det är en del iaf :D ska bli roligt. ser verkligen fram emot det!
dags att återgå till plugget

// sara

we´re the middle children of history..

... no purpose or place

blev en trevlig tur med minna till hamnkanalen och lite kex ost och glass. me like. så kul att träffa henne. munnarna går alltid i ett för vi har såå mycket att snacka om.
en sak vi disskuterade var hur människor verkligen älskar att lägga sig i saker som de inte har något att göra med. personer som man inte känner ska kommentera hur man beter sig. det är väl ens egna problem hur man beter sig så länge man kan stå för de. folk har svårt att förstå olikheter för ett visst handlande skulle inte existera i deras värld. därför är det antagligen så svårt att acceptera sånt med.
råkade ut för detta nu i helgen. där en person som man inte längre snackar med hör av sig och säger att man beter sig fel åt och att men inte visar någon respekt osv. om jag nu hittat en person som jag verkligen tycker om ska jag inte få vara med den då? måste folk lägga sig i mina beslut och hur jag gör?
blir så trött på människor ibland att man vill bosätta sig i en grotta eller flytta till en stad där man är helt okänd.
svårt att skaka av sig sånt här med. men jag ber personen bara att fixa sig ett eget intressant liv istället för att lägga sig i i andras. mycket lättare då.

dags att göra ett sista ryck med pluggandet. sitter och är dundernyfiken på jennies hår. hon ska klippa av sig sitt fina vackra hår till en tuff frisyr. jag är mäkta nyfiken vill jag säga.

// sara

what a wonderful day



älskar denna bilden. såå snygg. filmen heter the boondock saints (kan finnas stavfel, ha överseende med de). finns bland topplistan hos mig. så jäkla bra :D
dagen igår blev ritkigt bra efter förutsättningarna. jag tycker det är konstigt att man kan må skit men samtidigt må bra. känns som om mna har två personligheter ibland. kanske därför man alltid velar med allt. en teori bara
sitter och väntar på att minna ska ringa, ska ut på en promenad i det fina vädret och bara snacka. har mycket att uppdatera henne om. mycket av de teorier man haft som stämmer. ha en bra dag i solen nu och sitt inte inne!

// sara

go away!

var ute på en ritkigt lång promenad igår. så skönt. helt grymt väder och solen stekte på. allt var perfekt om det inte vore för dom där RAGGARNA!
jag blir helt ärligt knäpp på dem. de är överallt och ingenstans och flashar med sina specialtutor och skricker konstiga saker till folk som går förbi. de får mig att..... känna mig konstig till mods. jag tycker inte om dem och de kan ju ha sina bilmässa någon annan stans och inte här!
i övrigt mår jag sådär. mår både toppen för vissa saker men sen mår jag riktigt kasst för andra. det händer så mycket dumma saker att man blrjar undra vad detta kommer att vara för vår egentligen? någon som har svar på om det kommer att bli bättre eller om der kommer att fortsätta med tråkigheter?

// sara

constantine och en hel del prat

haft en relativt trevlig dag. träffade J vid det franska och tog oss lite fika. alltid trevligt att träffa den människan. :D
men hon fick en tråkigt samtal. J och T jag tänker på er ska ni veta!

jesper hörde av sig och det hela slutade med en trevlig filmkväll hemma hos jesper med mycket trevligt folk, massa godis och vatten samt en bra film: Constantine


det var jättetrevligt att träffa alla men jag var lite väl seg i huvudet. det har hönt för mycket nu det senaste. så man kan inte riktigt tänka klart. men de är la likaväl att allt kommer på en gång och inte då och då.
det får en lite ur balans kan man säga. men ändå lyckas man hålla modet uppe och försöka vara den glada flicka alla ser. och man kan inte säga något annat än att jag har blivit mer gladare men de känns som om man får sätta upp en fasad för att slippa förklara allt om och om igen. ibland orkar man verkligen inte det. och speciellt inte till folk som inte kan sätta sig in i det själv och inte känna empati.

// sara

sometimes you feel soo.....

....HAPPY
att få höra från folk att du ser så glad ut, du har vart ås uppåt det senaste, och jag har inte stt dig så glad på länge.
det är så skönt att verkligen höra. det gör att man gjort rätt sen finns det ett speciellt glädjeämne som gör mig så förbaskat bra och som får mig att känna mig som en bra människa. trivs och uppskattar mig som den man är.
jag är fast!

någon mer som har haft problem med deras hotmail? just att komma in på inkorgen?

// sara

what a day what a day

började ganska jobbigt med forsande näsblod som inte gick att stilla. vet vad som är felet så får skylla mig själv när jag missar att ta tabletter men ibland kommer man inte så långt med hjärnan. men vart i skolan hela dagen. vart ganska spännande så har inget direkt at klaga på.

men träffade gruppen man skulle göra arbete med. ritkgt trevliga prickar. inga stroppar men inga mesar heller. vi kom överens med att jag ska göra två intervjuer. och det ty6cker jag ju verkligen om... NOT. men bättre än att leta fakta iaf :P
fick ett samtal av jennie som höll på att lura på mig tre veckor på nordic club. haha aldrig i livet att jag sätter min fot i ett gym. visst är de bra att träna men inte när man inte är motiverad. tråkigt att gå runt på maskiner och sånt där har inte fattat vitsen. bättre att promenera och komma ut i friska luften :D det du!

fick en tråkig nyhet idag. H mina tankar är hos dig.

// sara

a day of sunshine another day of rain

har häxjakt efter en bok. men inte fasiken hittar man den. den enda informationen man får är att den ska komma in v.20 men lycka till... tentan är v.19. det var inte bra....
sitter och väntar på att få gå till bussen och ska in till stan och träffa jennie. alltid trevligt att träffa henne.

igår var en jätte trevlig dag. låg vid sandbankerna bakom elmia i solen och pratade och tog det bara lugnt. slutade med att vi kollade på the fast and the furious tokyo drift hemma hos han. det var ritkigt trevligt.

men nu blir de bussen...

happy sunny morning

är på något sätt glad idag :D
vaknade upp av att solen skiner rätt in i lägenheten. bara de gör att de blir en så härlig morgon
sen att man fick ett sms igår där de stod i stora drag

...det är så kul att se dig nu för du är jämt så glad. har inte sett dig sån på länge...

bara att få sånt gör att man k'nner sig glad. åhh riktgt positiv är man :D ha de så bra nu idag mina vänner

att göra idag:
- skola
- greja hemma
- kanske upp till österängen/ kanske få besök

// sara

pour myselfe a cup of ambition..

... it´s enough to drive ju crazy if you let it

har vart en skaplig helg faktiskt.
mycket att tänka på självklart men ändå väldigt avslappnad. igår blev de på eftermiddagen en tur med J på gräsplättarna bakom elmia där vi satt och solade oss lite. men bruna blev vi inte. tyvärr
sen blev de lite impuls på kvällen där jag och jennie åkte hem till lydia för att bara komma iväg men också för att träffa jesper, håkan, lydia och hennes kompisar. det var trevligt där men vi åkte alla hem till håkan och kollade på death proof. älskar verkligen den filmen



rå, sexig och verkligen skitbra film. älskar den verkligen. speciellt lap dancen som de gör i mitten av filmen. verkligen att rekomendera. men de var trevligt hos honom. jättefin lägenhet!
sen var han så snäll att han skjutsade hem oss alla. :D
hade de verkligen jättetrevligt på kvällen och eftermiddagen ska man inte ens nämna. men vi har alltid skitkul när vi ses.

nu blir det en kopp teé och två knäckemackor att varva ner med efter jobbet. vart duktig idag serrö :D

// sara

it only get worse from here

ytterliggare en dag uppe på linköping. är hemma nu tack och lov men de har vart jobbigt de sista tre dagarna. M fick beskedet idag och det är elakartad cancer som spridit sig. hur mycket den har gjort det vet dom inte förens han opereras som sker akut efter påsk. det är en stor chans att han förlorar synen på ena ögat. eller rättare sagt han komemr nog att göra detta sen kommer strålbehandlingen fortgå i ca 6 månader. det är tufft att få ta såna här besked och inte ritkigt veta hur man handskas med de. går bara och väntar på at man ska bryta ihop och jag har inte gjort de än emn kommer nog göra de

M sa att det kommer att lösa sig. visst tycker M att de är jobbigt men som M sa så hade han misstankar om att de skulle vara just elakartad cancer och var på något sätt beredd på de. eller nja så beredd som man kan bli. M hade la vant sig med tanken iaf. men de är extremt jobbigt och man tror ju alltid saker dravvar alla andra men inte sig själv.

låter kanske dumt men hoppas att de går så smärtfritt som möjligt. M ska inte behöva plågas av detta. de kommer bli många resor fram och tillbaka från både linköing och ryhov och ppersonligen räknar jag väl med att åka med så mycket som jag bara kan både för mammas och M skull.

// sara

män som hatar kvinnor



kollade på denna filmen idag med jennie, jenny, håkan och minna. enligt mig så var det en riktigt bra film jag tyckte verkligen om den. men kan också kanske bero på att jag inte läst boken med så har direkt inget att jämföra med. men värd att se verkligen :D

var i linköping idag och det gick väl bra så sett. mycket väntan och så men vår rädsla blev ganska bekräftat av vad vi fattade. det hade spridit sg från tinningen tillhalsen så de finns till stor chans i lymfsystemet. men ska upp nu på fredag igen då han ska akutopereras så får vi ju hoppas på de bästa. håll tummarna!
tack mina söta vänner! ni är guld värd allihop som orkar höra mig tjata på om detta!

// sara

usch vilken dag de kommer bli

ser verkligen inte fram emot idag... har gått som på tusen nålar och ska snart iväg med tre stycken till. det känns verkligen hemskt att inte veta något och att inte vara säker på att man får veta allt som behövs. men självklart ska man respektera patientens vilja även om de inte är så lätt som man tror. får försöka ta dagen som den kommer även om detta också är väldigt svårt. man vill ju veta direkt för att sedan på något konstigt sätt kunna slappna av och bara vara. usch ja hoppas ni andra får en bra dag!
och hoppas jag hinner tillbaka till bion men i annat fall ha de så roligt!

// sara