Sara Claesson -

You got to loose to know how to winälskar denna låten.
Aerosmith - dream on

// sara

jag skulle inte vilja vara ungen i dettadet här gjorde min lördagskväll. stackars unge. :P

//
sara

working 9 to 5

idag blev det att åka till habo tidigt med älsklingen för att hjälpa mamma och pappa med häcken. den skulle sågas ner och grenarna skulle till sopptippen. kan ju inte säga mycket annat än att vi alla var ett bra team. det gick undan fort och vi han med det mesta som skulle göras. sen fick jag lära mig att köra släp vilket jag aldrig gjort innan. att man kan vara så nervös innan man ens testat. det var busenkelt. nu har jag iofs inte backat och lärt mig det men rakt fram funkade mycket bra.
sen gick färden vidare till kaxholmen och håkans föräldrar för en snabb kopp kaffe. fick en orkidé i tidig fördelsedagspresent. väldigt fin så den ska upp på fönsterbläcket. hoppas den lever länge för mina gröna fingrar är inte de mest omtalade.
kvällen blir en vilokväll. känner att det kommer vara en ganska tuff vecka nästa vecka så det behövs. den här uppsatsskrivningen ska bli allvar imorgon. vi ska sättas oss och bestämma lite upplägg och se hur vi ska börja allt.  det känns inte jättebra just nu men jag hoppas att det kommer kännas mycket bättre sen när vi väl satt oss.

är så sugen på att åka utomlands nu eller bara åka bort från jönköping och ta det lugnt. det blir väl så näör det blivit lite väl mycket det senaste bland vänner, skola och praktik. men det är skönt att bara få en andningspaus och samla nya krafter för att orka med allt.


visst kan man bara drömma sig bort. antingen till två varmare ställen eller två av mina favoritställen Riga och Göteborg.

//
sara

Lexus IS 250 och Mustang GT på samma dag... Underbart

vilken dag det har varit. pojkvännen var iväg och provkörde en Lexus IS 250 och jag fick äran att hänga med. vilken bil säger jag bara.  när han accelererade till 180 kändes det som om man körde i 90, det var så tyst i bilen att man inte förstod att det var en bil man körde och bekvämligheten.. oj oj oj.. där snackar vi bekvämlighet. så jävla skön att åka med. jag fick inte nöjet att köra men kommer göra detta framöver. det är ett måste på min måstelista. 
blev en tripp till mullsjö till karin, björn och deras familj. kollade på idol och kändisdjungeln och hade det väldigt trevligt. blev en tur i björns mustang med. jävlar vilken fart och vilken motor. det kittlade sådär i magen som det gör när man åker balder på liseberg. sån härlig känsla. men måste säga att Lexusen står högre i mina ögon. mustangen kan man nog tröttna på om man kör den dagligen men inte Lexusen. 
men det har varit en väldigt trevlig dag och imorgon väntar jobb i habo. mamma behöver hjälp att köra skräp till tippen och fick nys av att håkan hade en dragkrok på bilen. så det är bara att tacka och hjälpa till. men ska bli kul att träffa dem igen. snart blir det sängen med sötnosen men först en bild på den fina skönheten, (inte håkan denna gången)
 
Mustang GT
Lexus IS 250
// sara

stackars lilla pyretHur kan de tillåta att denna stackars lilla flicka ha en blogg....
tycker synd om henne verkligen....

// sara

let´s waste time

dagen idag har varit bra, inget jag kan klaga på egentligen. praktiken har fungerat jättebra, vi var 6 personal på 3-4 patienter så det har verkligen varit väldigt lugnt. det värsta som finns är att sitta av tiden när man vet att man har andra viktiga saker som ska bli  gjorda. så tack och lov att denna handledaren var så snäll att vi fick gå hem tidigare.
jag har haft en liten depp/funderar dag idag vilket har tagit sin energi. deppigheten beror med stor sannolikhet på att jag håller på att åka på en förkylning. lär märka om jag får det imorgon eller inte. brukar ta ett dygn för mig innan jag vet med säkerhet. sen har mina leder inte varit bra idag, de har gjort fruktansvärt ont och svullna som sjutton. jag vet att man inte ser ut som det men jag har kännt mig som en liten vandrande michellingubbe. de har gjort lite ändringar i mina mediciner vilket gör att jag inte vet resultatet och hur det fungerar förens om ca en månad. så jag får dras med detta ett tag till. jag är oftast inte orolig för min hälsa men just nu har jag en liten liten klump i magen. för mina blodvärden är inte helt okej och de har pendlat den senaste tiden. jag hoppas verkligen att de stabiliseras snart. men sen kan jag oroa mig i onödan med för om läkaren tyckte att de avviker för mycket tillfället skulle han höra av sig på något sätt.
jag har suttit med artiklarna till vår uppsats vi ska skriva nu under hösten och de verkar bra. det som oroar mig bara är att det är så oorganiserat och att folk inte läser eller har koll på vad vi ska göra. allting löser sig sålänge man har en bra grund att stå på. men just nu känns det som om det har blivit en ordentlig jordbävning. man säger att man har koll och vet men man går emot det man sagt genom sina handlingar och det kan ställa till de lite. ge oss massa extrajobb. men jag hoppas att det löser sig ganska snart när vi ska träffas och disskutera.
det är skönt att träffa pojkvännen och vännerna för de får mig att slappna av och släppa allt. även om det handlar om sms, telefonsamtal eller att ses så ger allt en liten andningspaus. det är verkligen guld värt, NI är guld värda!
Jag har mina fixideer och det är bara att stå ut eller säga ifrån, vilket kan behövas ibland.  men de där fixideerna håller på att arbetas bort. så snart så är de borta.
ska strax lägga mig men sitter och tänker på imorgon. längtar efter att få slänga mig i älsklingens famn och bara vara. saknar honom som alltid! han är en stor guldklimp för mig, går inte att få en bättre pojkvän. inte enligt mig i alla fall. <3

// sara

inglorius bastards, kräftskiva och lugn

min första praktikvecka har gått och det har vart mycket att ta in. trivs som sjutton men som sagt mycket nya intryck och mycket att lära sig. ingår i ett projekt och min "par-student" är jättebra. vi kompletterar varandra väldigt bra, hon kan mer det teoretiska och jag det mer praktiska. så det känns jättebra.
helgen har vart toppen verkligen. var på bio med sol, daniel, jonatan, emma och min söta håkan på filmen inglorius bastards. jättebra film och bland de roligaste scenerna var när brad pitt skulle gå in i rollen italiensk kavaljer. förbannat roligt och verkligen en film att rekomendera till alla.
på lördagen åkte jag, håkan och hans föräldrar upp till södertälje till resterande av håkans släkt för en kräftskiva. måste säga att jag var väldigt nervös på vägen upp dit. när man inte träffat stora delar av de som skulle komma  så är de kanske inte så konstigt. men de var härliga människor och man fick den där hemma-känslan man kan få med vissa människor. men de var trevligt däruppe och det blev skratt, disskusioner och 3 små barn som sprang runt och stojade.
jag vet att jag disskuterade med hans pappa om att han och hans exfru kunde umgås på de sätt de gjorde och att de inte var några problem med det. mina föräldrar är ju tvärtom. de är endast i samma rum om de verkligen måste det. det kändes konstigt men de är ju bara för att det inte är så i min familj. jag är jätteglad för att de fungerar för dem :)
helgen har verkligen vart bra och det har vart skönt att komma iväg.
imorgon är det dags för ytterliggare en praktikvecka och jag ser fram emot allt utan de tidiga uppstigningarna. Kl. 05.40 ska jag vara uppe och 06.10 ska jag gå iväg till praktiken. men de ska bli en kul vecka även om man får stiga upp tidigt. ikväll blir det bara att ta det lugnt. kommer att bli mycket sen framöver. man får ta vara på den tiden man har nu. :)

// sara

living in my dreamworld

sitter hemma hos håkan med hans ena katt, maja, vid mina fötter. han är dundertrött så han har gått och lagt sig, ska göra honom sällskap om en stund men är inte så trött än att jag skulle kunna somna. den blev en litet impulsbesök till bongo igår. håkans väns lillebror,  frippe, skulle ha avskedsfest där. han flyttar snart till tjeckien och ska plugga till läkare. så jag önskar honom all lycka därnere.
emma och jonatan kom till mig på kvällen och vi satt och snackade och fick svar på en hel del frågor som vi undrade allihopa.  det var väldigt trevligt och jag har fastnat för de två prickarna. de är härliga människor.  jonatan skulle gå brevid på sitt nya jobb så han stack iväg vid halv elva tiden. jag och emma han prata igenom en hel del inna håkan kom fårn jobbet för att hålla oss sällskap. vi drog iväg till bongo och där var det inte mycket folk men vi hade riktigt trevligt iaf. jonatan kom och gjorde oss sällskap sen den sista halvtimmen. men en härlig kväll med mycket trevligt sällskap. jag är definitivt nöjd :)
jag fick ett svar på en fråga igår som jag blev väldigt glad över. jag kommer vänta lite med att berätta om det men det är bara positivt.
jag vet att jag skriver det i nästan varenda inlägg, men jag är så väldigt lycklig med min håkan. han är helt underbar. vi har inte vart ihop jättelänge men det känns så rätt ändå. känns som om man lever i en drömvärld och går runt på rosa moln. jag har inte riktigt förstått det än, att jag har honom, utan det känns fortfarande som om man lever i en drömvärld och att man nyper sig själv ibland i armen bara för att man ska förstå att det är sant.
// sara