Sara Claesson -

vänern vs vätter

vilket är bäst?
vänern eller vättern.

vättern:


vänern:



så vilket är bäst. berätta för mig

// sara

en shopping dag på ullared

en shoppingdag på ullared kan sluta i katastrof då man inte hittar ngt eller i lycka då man hittar en massa. och idag var det lyckat

1. 
   2.   
3.     4.   
 5.     6.  
7.      8. 


1. ett par riktigt sköna mysbyxor.  40:-
2. randing tunn tröja 99:-
3. everlast kofta 149 :-
4. en snygg stickad huv- t-shirt 149:-
5. en efterlängtad jacka. vad jag suckat efter denna i affärerna 149:-
6. strumpor är en förbrukningsvara för mig. 10 par á 80 :-
7. 5 st kollegie block och chocklad alltid nödvändigt :P  55:-
8. örngott och lakan behövs förnyas 200 :-

billigt och bra och bra saker för de priset. hoppas verkligen att de håller sig nu.
dags att pacvka in allt och ha en skön kväll. hoppas johan hör av sig snart. längtar

// sara

min födelsedag :D

grattis till mig själv :D
haft en lugn födelsedag idag. önskar bara att pojkvännen skulle vart här men blir lite svprt att komma från canada för en dag. men önska kan man alltid

presenterna var
  1. 
  2.    
  3.     4.
   5.    6.  
   7.   

1,2 blommor som jag fick av johan samt en nalle. gulligt att han tänker på att skicka blommor när han är i canada
3,4 önskade mig kryddor i present för man tänker oftast inte på sånt själv och spännande kryddor var det
5,6 IKEA inköpt av pengar jag fick av farmor och pappa jättefina tycker jag
7 saker jag fick av ivana behövliga saker faktiskt och toalett artiklarna var jättefina med söta blommor på

// sara


19/9-08

usch vad trött jag blir på allt. nu vet jag vem som är högsta hönset på jobbet. tråkigt att folk inte kan ha sin egna vilja utan följa henne. blir inte så bra stämmning då. det den människan skulle behöva är mothugg att någon säger ifrån. åt mig blir hon bara arg. vi är redan på avigsidan av varandra så varför späda på det. lika väl att hålla käften och sköta sitt.

träffade jennie och lilla gucci idag. så söt är han så trevlig är hon. tror varken hon eller jag mådde tipp topp men väldigt trevligt hade vi. var och ¨t på det där franska kafet.säger inte mkt men kommer inte ihåg vad det heter. jättegoda varma mackor med salami och smält brie. fyyy va gott det är. helt underbart... mums. blir hungrig av att bara tänkapå det.

har en konstig känsla i magen. kan inte ritkigt förklara den men den sitter kvar.. en sån där känsla man har när man känner att något har hänt eller något som man fasar för kommer att hända. uschanimej.
hoppas att den går bort snart

// sara

personlighetstest igen

såg ett personlighetstest och självklart så var jag jue tvungen att göra detta. hittader det på:

http://se.41q.com/

men jag måste säga att det stämmde faktiskt ganska bra. eller rättare sagt ganska precist vad jag tycker

saras personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa sara:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

 

och vad utbildar jag mig inte till om Sjuksköterska.

hihi

// sara


18/9-08

var inne på vår gamla hemsida om vårt projekt i 3:an, gymnasiet.
5 tjejer i lettland och umgicks med barn på ett barnhem/internat samt hade med oss en massa saker till dem.
alla kom från på något sättr splittrad familj och verkade verkligen uppskatta att vi kom
gå in och kolla själva: www.lettlandsprojektet.com

jag mår så jäkla dåligt. nacken tar kålpå mig. vet att jag egenligen inte ska klaga för de finns dom som har det värre men ibland känns det verkligen som om det är nödvändigt. har så ont i högra delen av nacken men börjar att få ont på andra sidan nu me antar att det är för att jag överanstränger den delen. aj!

förstår verkligen inte hur vissa kan vara så otrevliga och verkligen inte ge upp. kan tyvärr inte riktigt skriva vad det handlar om men att sprida en massa saker som inte stämmer tar verkligen på en. fy fan ärligt sagt!

skall jobba imorgon hoppas vekrligen att det går bra. är mest orolig över mitt mående. muskeln går nog bra men just illamåendet. hade svårt att ta mig till försäkringsbolaget idag så hur sjutton skall jag klara av att jobba. vill verkligen det men mår jag inte bra så mår jag verkligen inte bra. brukar oftast inte klaga i onödan.

saknar min lilla söta pojk. att han inte kan komma tillbaka. läste på hans skolas hemsida och de sa att de ska göra allt för att eleverna kan gå klart sin termin därborta. men snälla låt han komma hem istället och låt han vara här. han kan plugga på IHH istället och inte i canada. mn okej visst är jag glad över att han får chansen att plugag en termin i canada. det ska jag inte förneka men visst vill jag ha han här hos mig istället. speciellt nu när jag behöver honom.

// sara
aja håll tummarna för mig

berörd

bloggen som jag tipsade om förut om en tjej som visade styrka genom att kämpa mot sin cancer och som man förstod log och kämpade varenda dag för att besegra den. Hon somnade in den 15 september kl. 02.15
jag tipsar er att läsa hennes blogg och se vad hon kämpade emot. det ger inspiration
 
bloggen är: www.jagefrisk.blogg.se
http://therealcolombo.blogg.se/
http://levaidag.blogg.se/

man läser inte detta utan att bli berörd.
läs även artikeln: http://www.ttela.se/?article=40275
// sara

andra intressanta bloggar

jag är inte mycket för det här emd modebloggar. visst är de kul att läsa men inget mitt huvudintresse ligger i. dte skall vara verkliga händelser, verkliga liv så att man till en liten del förstå hur andra har det men även sätta igång tankar i ens huvud och ideer så att folk kanske börjar att ifrågasätta
lite tips på bloggar

handlar om missbruk/hur de klarat det/ hur deras liv ser ut nu:

www.hjarnpoke.blogspot.com
http://bernestalenkrantz.blogspot.com/


Som skriver om sin brors död och dennes mördare, och är modig nog att leva utan skyddad identitet.

http://madammakadam.blogspot.com/

3 bloggar som verkligen berör. rekomenderar starkt!

// sara

otroligt inspirerande

satt och surfade lite på internetet och gled in på en annas blogg. började läsa och man blev fast. man förstå att det man tycker är en dålig dag  är egentligen en bra dag och man inte ska hänga upp sig på småsaker. rekomenderar stark att kolla på denna sidan och läsa. en tjej med ett starkt psyke som jag tror skulle klara sig igenom det mesta faktiskt: läs läs läs

www.jagefrisk.blogg.se

// sara

16/9-08

ytterliggare en dag har gått och man har inte gjort så hemskt mktö. jobbat men där var det bara att sitta på rumpan och försöka att sysselsätta sig genom att läsa tantblaskor. riktigt roliga korsord iofs och lättfrtjänta poengar men tiden går så jäkla sakta bara.
menm en skulle nog få lite tider av dem till november och det tackar man verkligen för.
man är beroende av pengar men i lagom mängd tycker jag verkligen är behövligt.
inte flr lite men inte för mkt.
seminarie imon. tråkigt.

// sara

15/9-08

99 dagar kvar tills han kommer hem från canada. gud vad jag längtar. tar nog lite längre tid antagligen innan jag kan träfa han. akn inte komma med till stockholm och hämta han :(
men forhoppningsvis kommer vi iväg till kanarieholmarna eller teneriffa eller liknande vid jul där. jag hoppas verkligen att det blir av.
har suttit och skrivit på ett arbete hela dagen. det har gått så segt. hunnit 600 ord på en hel dag och det är lite. man önskar att man skulle kunna prestera bättre. men inget funkar
får ingen ordentlig sömn överhuvudtaget och jag tänkte att detta skulle bli en lugn vecka men inte det heller.
veckoplanering
tisdag: jobb och läkarbesök
onsdag: seminarie i skolan och sjukgymnasten
torsdag: möte med försäkringsmannen samt läkarbesök och provtagningar
fredag: jobb och träffa vänner
lördag: får massa gäster
söndag: får massa gäster

tyvärr siktade jag inte på att det skulle bli såhär mkt men på något sätt lyckas jag alltid planera allt till en vecka.
men jag hoppas även att jag får höra från johan. jag har inte hört från han på ett tag nu. men antar att han har fullt upp i skolan sin. me allt som hör där till.

// sara

13/9-08

såg den här filmen scorpion king ikväll. fått för mig att den skulle vara bra. tycker oftast om såna filmer men inte denna. hur kommer det sig att alltid ska det var den muskulösaste killen som klär av sig halvnakad och dryper i svett då den skall döda ngn speciell person eller rädda flickan?
samt attd et är alltid då det skall börja med en massa specialisteffekter
brorsan började jobba sin första dag igår på jobbet. har inte riktigt hunnit prata med han men vad jag har hört på rycktes vägar så var han trött. hahaha det är nog skillnad och jobba 10 timmar istället för att sitta vid datan hela tiden.  men det är bara bra att han aktiveras.
var på a6 idag me minna och chrille. alltid lika roligt att träffa dem. IKEA har faktiskt en ganska god mat däruppe. deras pasta med routatoille var riktigt gott. var inte s hungrig bara men gott var den.
dags att fortsätta att skriva på ens arbete. har en hel del att göra nästa vecka
skall träffa en försäkringsman om alternativ vård. se om de kan erbjuda det. sen är de träåff med sjukgymnasten, skolan, seminarie , skall jobba och en massa mer. däremmellan skall jag hinna med skolarbetet. det blir att jobba jobba jobba

// sara

jag en ett latteholic

jag är verkligen en latte holic. så jäkla gott att sätta sig och snacka över en latte en eftermiddag efter skolan eller efter jobbet. hur skönt som helst och avslappnande. måste ha en latte :D
var ute på kåren igår. hur mkt folk som helst men som minna och jag snackade om så kände man sig rirkigt mogen och äldre jämfört med dem som var där. inget dansande bara drickande och stod och snackade
men det var trevligt. det kan jag inte säga ngt annat om
träffade bardh och gurra. det var verkligen ett bra tag sen men alltid lika roligt att träöffa dem. gurra har jag nog inte sett efter gymnasiet. men de va lika roligt iaf. och bardh fick en egenblandad drink från mig. den var faktiskt god måste jag säga
pratade med johan idag. gud va mysigt att höra hans röst. saknar honom fortfarande. det verkar nu som att vi kan åka utomlands innan skolan börjar. ser verkligen fram emot det. det  ska bli riktigt mysigt.
iam looking forward to it :D

// sara

9/9-08

varför känns det som att ingen lyssnar på mig. jag säger en sak men det går bara in genom ena örat och ut genom andra. jag förståpr verkligen inte.
nacken gör ont så in i.... det verkar bara som om det blir värre och värre. men att vara sjukskriven från skolan finns inte i mina tankar. även om hälsan är viktigast så vägrar jag att komma efter i studierna och inte kunna ta examen med min "klass". känns som om det är där man hör hemma.
tänkte att jag skulle söka sommarjobb sen och funderar starkt på att vara sjuksköterska assistent. verkar verkligen kul och att man får hålla igång sina färdigheter. för hur lätt är de inte att glömma hur man sätter in en PVK eller tar ett vanligt blodprov. visst sitter det i huvudet men det är fortfarande något som man måste öva och öva på för att bli av med den osäkerheten som finns.
pojkvännen är i canada och studerar. 23 december kommer han hem men får inte träffa han förens ett par dagar efteråt. ska fira jul med mina föräldrar och han med hans så efter jul ngn gång. så får vi försöka att hinna med en utlands semester innan skolan börjar den 5 januari. tajt men det ska nog gå hoppas jag. får slita lite extra innan så ska det nog gå bra.
dags att hoppa i säng. imorgon blir det en äkta pluggdag. sen blir det fest och kåren.

// sara

helsingborgshelgen

                   

en spännande helg i helsingborg som blev lite utöver det vanliga. speciellt lördagskvällen. hahaha fy va kul och sjukt det var.
mer bilder kommer om ett tag

// sara

mamma sara kommer och går

gud vad jag saknar människan- kan han inte komma hem snart.d et är 110 dagar kvar från idag. sitter och räknar ner. har till och med gjort en nedräkningslista som jag kryssar för varje morgon jag vaknar
töntigt jag vet. men på något sätt så känner jag att det går fortare.
ska jobba imorgon första gångnen efter sjukskrivnngen. jag hoppas verkligen att det går bra, ska jobba med fino så det kommer att gå undan det är jue det minsta man skulle kunna säga. hon är bra. diggar den tjejen
träffade gamla gymnasie och högstadie kompisar på högskolan  igår. kul att de tagit tag i sitt liv och börjat att plugga. iaf den ena. inget fel på att festa men man kan inte bygga upp sitt liv på det.
gud vad gammal jag låter som nu. såhär borde man kanske inte tänka när man är 20 fast har man vart med om en hel del så mognar man väl snabbare.
uschanimej ja. hahaha
kanske inte så konstigt att jag kallas för mamma sara just nu :

// sara