Sara Claesson -

it makes me wonder over alot of things that may have messed with my head..

sitter hemma nu och tar det lugnt. det är mörkt ute, ser några stjärnor på himlen men inte mycket mer
fixat till med kuddar och filt och sitter och myser. har en kopp med varm choklad och lite att tugga på. blir nog en lugn kväll ikväll med en film. och kanske skönt det att få reda ut alla sina tankar och ladda för en enormt stressande vecka. vet inte hur jag ska fixa tentan, har inte alls många dagar att plugga in allt på. måste tacka ja nu när jobbet ringer eftersom de ringer så sällan nu. alla drar in på grund av att ekonomin är som den är.
blir bara stressad att tänka på det. skulle behöva något avslappnande, som att åka iväg någonstans och bara slappa.

skuldran jag haft ont i är en inflammation i muskelfästet, gör så fruktanvärt ont. vet inte riktigt hur man ska klara av att jobba dom tiderna man har men det får gå på något sätt. ska man klara av sommaren ekonomiskt så gäller det att jobba nu.
längtar verkligen tills man börjar jobba. kunna komma hem efter jobbet och veta att man inte behöver göra något speciellt. att man inte har n¨ågot att plugga in eller jobba extra. utan thats it man kommer hem och kan slappna av.

sitter och funderar på om man ska måla om fondväggen man har och isf vilken f'ärg. fick ett tips om limegrönt... men de känns inte ritkigt rätt. tror jag skippar de :P men funderar på om man ska måla väggen vit med något svart mönster på. eller om man ska ha väggen svart och vitt mönster. får fundera på de.

dags att njuta av min kopp choklad och bara vara...

// sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: