Sara Claesson -

Kärlekstest

Ha papper och penna framför och läs frågorna från början till slut utan att kolla på svaren. Om ni kollar på svaren först så är det onödigt att ni gör testet. svara så ärligt som ni kan

1. Du promenerar till dig flick/pojkvän och det finns två vägar att komma dit. Den ena vägen är väldigt tråkig men tar dig snabbt dit, en andra vägen är mycket mer intressant och det finns underbara utsikter och ting att se på vägen dit, men den är mycket längre. Vilken väg väljer du? Den korta eller den långa?

2. På vägen dit finns två rosenbuskar, den ena är full med vita rosor och den andra är full med röda rosor. Du bestämmer dig för att plocka 20 st rosor till din flick/pojkvän. Hur många röda rosor plockar du?

3. Tillslut kommer du fram till pojk/flickvännens familjs hus. En familjemedlem öppnar dörren. Ber du familjemedlemmen eller går du själv och hämtar flick/pojkvännen?

4. Du går upp till flick/pojkvännens rum men ingen är där. Du bestämmer dig för att lämna rosorna. Lämnar du dem vid fönstret eller lägger du dem på sängen?

5. Senare så är det dags för att lägga sig och sova. Ni sover i separerade rum. På morgonen när det är dags att vakna så går du in till flick/pojkvännens rum. Föredrar du att han/hon sover eller är vaken?

6. Nu är det dags för dig att gå hem. Tar du den korta tråkiga vägen eller den långa intressanta vägen?






























SVAR:
1.  Vägen representerar din attityd til att bli kär. Om du väljer den korta vägen blir du kär fort och lätt medans den längre vägen visar att du har svårare och att det tar längre tid att bli kär.

2. Mängden röda rosor visar hur mycket du ger i ett förhållande och de vita visar hur mycket du förväntar dig att få tillbaka.
1-2  röda rosor: du ger 10% och förväntar dig 90%
3-4 röda rosor: du ger 20% förväntar dig 80 %
5-6 röda rosor: du ger 30% förväntar dig 70%
7-8 röda rosor: du ger 40% förväntar dig 60%
9-10 röda rosor: du ger 50% förväntar dig 50%
11-12 röda rosor: du ger 60 förväntar dig 40%
13-14 röda rosor: du ger 70% förväntar dig 30%
15-16 röda rosor: du ger 80% förväntar dig 20%
17-18 röda rosor: du ger 90 % förväntar dig 10%
19-20 röda rosor: du ger 100% förväntar dig 0%

3. Denna fråga visar din inställning mot hur du hanterar relationsproblem. Om du väljer att hämta personen själv så tar du upp problemet direkt med personen och vill helst reda ut det direkt. Ber du familjemedlemmar hämta personen så undviker du helst att ta upp problemen och hoppas att de löser sig av sig själv

4. Placeringen av rosorna berättar om hur mycket du tycker om att träffa din partner. om du placerar dem i sängen vill du träffa din partner ofta. Om du placerar dem vid fönstret tycker du att det är okej att inte träffa din partner så ofta.

5. Denna fråga representerar din attityd mot partnerns personlighet. Om du föredrar att personen sover så accepterar du personen hur hon/han än är. Om du föredrar att personen är vaken förväntar du dig att personen kommer att ändra sig för din skull.

6. Vägen hem berättar om hur länge du är kär i någon. Väljer du den långa vägen så tenderar du i att vara kär i någon och älska någon väldigt länge. Om du väljer den korta vägen har du lätt för att lägga dina känslor på hyllan snabbt.



Kommentarer
Postat av: Pojkvännen

Haha vilka störda frågor!

2009-08-26 @ 00:31:37
Postat av: flickvännen

hihihi, ja men småkul test. har du gjort det?

2009-08-26 @ 11:37:37
Postat av: Anonym

testet stämde på mig ;D

Postat av: Anonym

när jag gjorde det så stämde det på mig med. :) kul grej hihi

2009-08-27 @ 16:59:55
URL: http://wwwsaraclaesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: