Sara Claesson -

29/2-08

sista dagen i febrúari månad. ni har la hört det att det är denna dagen de par som känner sig redo ska fria. passande dag att fira var 4:e år.
praktiken idag gick bra. fick mkt gjort så de var toppen. nu ska man bara skriva ner allt i ett arbete så lärarna blir nöjda. konstig andra student som går där. inte ett enda leende på läpparna har hon. konstigt
mormor mår mkt bättre nu, hon är bara kvar på ryhov för observation men hon mår mkt bättre. snackade med henne lite och hon säger att det är tråkigt att det inte finns ngt att göra. konstigt när man är van att vara i full rörelse hela tiden.. men känns toppen att allt är bättre
föräldrana åkte tilllanzarote idag på en veckas välfötjänt semester. visst önskar man att man vore därnere också hade jue vart ngt att åka på solsemester.. men lite småplanerat i augusti att åka iväg. får se hur allt blir. grekland lutar det mot iaf.
jobbet ringde och sa att chefen dragit in extraturer nu i helgen jippi när man var inställd på att jobba. okej visst det är skönt att vara ledig men mister 6 timmars lön. men men åker inte iväg för att jobba 3 timmar. aldrig i hela mitt liv. då får de klara sig själva.
dags att kryoa ner. ska ut o gå me jenny imon vid 10 måste jue samla energi.

// sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: