Sara Claesson -

jhide passar inte in.....

kollar på idol och hemskt är det nästan. måste faktiskt påstå att grynning är sååå mycket bättre än jhide som programledare även om jag inte överhuvudtaget tycker om grynning så slår hon honom med häslängder. byt tillbaka för att göra idol intressant igen.
är hemma över helgen nu från eksjö. snäll handledare man hade idag som släppte mig fyra timmar innan man skulle sluta. fanns inget att göra vilket var riktigt skönt. ville jue HEM!!! det finns jue godsaker här i jkpg som lockar :P
hur an man tycka att försvarsmakten står över de civila i status? jag fattar inte den disskusionpunkten. alla människor är jue jämlika, ska man inte då behandlas likadant? ursäkta menhur fasiken kan man snacka så och påst en sån sak som att försvarsmakten står över de civila? fan tänker man inte me skallen eller. blir inte klok på vissa människor. de försöker att vara bra människor genom att påstå såna saker som får dem att framställas som det. det de inte tänker på är att det är så jäkla genomskinligt. aja ska egentligen inte gräva ner sig i sånt men man blir jue irriterad på det.
surt att missa kåren  nu på onsdag. hade vart såå toppenkul att gå verkligen

vi vet vem vi är men inte vem vi kommer att bli

// sara

Kommentarer
Postat av: Anonym

gynning heter hon, inte grynning ditt flummo! ;0) ses snart.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: