Sara Claesson -

13/9-08

såg den här filmen scorpion king ikväll. fått för mig att den skulle vara bra. tycker oftast om såna filmer men inte denna. hur kommer det sig att alltid ska det var den muskulösaste killen som klär av sig halvnakad och dryper i svett då den skall döda ngn speciell person eller rädda flickan?
samt attd et är alltid då det skall börja med en massa specialisteffekter
brorsan började jobba sin första dag igår på jobbet. har inte riktigt hunnit prata med han men vad jag har hört på rycktes vägar så var han trött. hahaha det är nog skillnad och jobba 10 timmar istället för att sitta vid datan hela tiden.  men det är bara bra att han aktiveras.
var på a6 idag me minna och chrille. alltid lika roligt att träffa dem. IKEA har faktiskt en ganska god mat däruppe. deras pasta med routatoille var riktigt gott. var inte s hungrig bara men gott var den.
dags att fortsätta att skriva på ens arbete. har en hel del att göra nästa vecka
skall träffa en försäkringsman om alternativ vård. se om de kan erbjuda det. sen är de träåff med sjukgymnasten, skolan, seminarie , skall jobba och en massa mer. däremmellan skall jag hinna med skolarbetet. det blir att jobba jobba jobba

// sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: