Sara Claesson -

en ny burk :)

har fått en ny burk.. lr en burk.. rättare sagt en platta :D.fått en bärbar som ska underlätta skolan och min  reumatism.det ä lättare att skriva på e platta än vad det är med papper och penna. men detta är inte att skriva normalt på en vanlig dator.. det är jue mindre tangenter....lite taskigt me svullna fingrar då.. hahaha. men löser sig alltiden

hade första föreläsningen idag för hösten.trodde denna kursen skulle bli lätt me inte.den var jobbigare än vad jag trodde.så mkt att läsa in men skänt att det var mkt praktiskt me.ska börja sticka och ta prover :D.
kommer att li skitkul.. inte för att man verkligen inte tycker om att plåga folk men det är kul att ta prover i vilket fall som helst. sen är det jue fem veckors praktik me vilket kommer vara ngt som man ser fram emot. kommer bli kul att testa sina kunskaper i sin utildning. men man kommer att var riktigt nervös första andra och tredje ggn men sen så hoppas man att det ska gå bättre.

insparksveckan är över nu. lite skönt faktiskt fr att slippa alla nollor som springer runt me sina overaller. har vat lite jobbigt att se. deras overaller är ju så nya.... inte smutsiga!!! men insparksveckan är jue rolig att kolla på och vara med på.. fått festa av sig lite och bara njuta innan allvaret börjar som det gjorde idag..


mitt jobb ska snrt gå igenom en hel del förändringar.. detta märks väldigt väl bland dom som jobbar. det dyker bara upp mer och mer skit under ytan och det blir bara fler och fler som blir ovänner med varandra.det r riktigt tråkigt att bara  observera och se hur jobbet bara faller ihop framför sig när det egentligen inte behöver det. tror inte att det kommer att bli sämre efter att carema tagit över. tror att det finns goda chanser att det kommer att bli bättre

klarar tyvärr inte av att jobba på ett job dr det går en massa skitsnack och där det finns få personer som ma kan lita på.. lr ska man säga 4 stycken exakt på hur många det är om jobbar på tre avdelningar. lite taskigt läge.. hoppas att man får ngt av dem som ma sökt till bara. håll tummarna!!!

dags att terfå lite vila.
tänker på dig!

// sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: