Sara Claesson -

så lika men ack så olika

pratade för ett tag sen om hur en person är mot andra
och man kan tydligen se hur personen är på sättet han/hon beter sig mot andra
och jue mer man tänker på det så stämmer det faktiskt.
man kan verkligen utläsa på en persons beende mot andra människor om hur personen är och har för personlighet. låter inte så långsökt som första gången man hörde det.

fick praktik nere i eksjö så ska dit om en vecka. de är la inte världens roligaste ställe att vara på och praktisera. ok det är kul att kolla hur det ser ut och hur deras organisation fungerar jämfört med ryhov men det är å långt bort ag, bara. brorsan blev glad. han gör lumpen där nere och blev jue överlycklig när syrran kommer ner. tyvärr tror jag inte att det finns så mkt energi kvar att träffa han.. tror vi kommer att få göra väldigt mkt för man vet jue hur handledare är. kan de bli av me enkal uppgifter överlämnar de dem gärna till en praktikant. får se hur det blir med det

jobbade igår natt. det var riktigt skänt att lufsa runt och småpilla för sig själv men man får jue ta smällen idag. är ritkigt seg i huvudet och vill i princip bara sova... men det lir ett litet klirr i kassan iaf.

ska fixa mig och sen till erica.. hon ville att tjejerna skulle träffas.. var faktiskt ett riktgt bra tag sen vi sågs allihopa från gymnasiet.. kommer nog bli riktigt kul!

// sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: